Kepti pievagrybiai su prieskoniais. Puikus užkandis!

Redaktore E.
1 min. skaitymo

Paruoškite tokį užkandį ant šventinio stalo. Jūsų svečiai bus patenkinti!

Sudėtis:

800 g pievagrybių

3 česnakai

1 šaukštelis Provanso žolelių mišinio

druska, pipirai pagal skonį

40 ml balzaminio acto

alyvuogių aliejaus

Gaminimas:

Grybus supjaustykite dideliais gabalėliais arba palikite sveikus.

Į alyvuogių aliejų sudėkite sutarkuotą česnaką, Provanso žoleles, druską, pipirus ir balzaminį actą.

Supilkite šį mišinį į dubenį su grybais ir išmaišykite.

Marinuokite pievagrybius 15-20 minučių.

Tada perkelkite į kepimo formą ir kepkite 200 laipsnių orkaitėje 15-20 minučių, porą kartų pamaišykite.

Skanaus!

Šaltinis

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *