Antradienis, 17 birželio, 2025

Naujausi

Nuo šiol bulves kepsite tik pagal šį metodą! Gardžios, kvapnios ir traškios

Ingredientai

  • Mažos bulvės – 1 kg,
  • Sviestas – 50 g,
  • Augalinis aliejus – 1/3 puodelio,
  • Česnakas – 2 skiltelės,
  • Druska ir pipirai pagal skonį.

Gaminimo eiga

Nuskustas bulves sudėkite į šaltą vandenį ir užvirkite. Kai tik vanduo užvirs, išjunkite kaitlentę ir palikite bulves verdančiame vandenyje 5 minutes. Tada nupilkite vandenį.

Į keptuvę supilkite aliejų ir supilkite bulves. Visa patiekalo paslaptis slypi maišant dviejų rūšių riebalus. Sudėkite bulves į keptuvę ir uždenkite, kepkite 10–15 minučių ant vidutinės ugnies. Kas 2–3 minutes pakratykite keptuvę, uždengę dangtį, kad bulvės tolygiai apkeptų.

Po 10–15 minučių nuimkite dangtį, suberkite susmulkintą česnaką, druską ir pipirus, įdėkite sviestą. Pakepkite dar 5 minutes.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šiuolaikinės statybos tendencijos: stiklas, metalas ir erdvės pojūtis

Modernūs namai – tai ne tik sienos ir stogas, o erdvė, kurioje dera funkcionalumas, estetika ir gyvenimo kokybė. Šiandieninėje statyboje vis dažniau atsisakoma sunkių...

Kaip užtikrinamas tikslumas verčiant konfidencialius dokumentus?

Konfidencialių dokumentų vertimas – tai ne tik kalbos mokėjimas. Tai atsakomybė, kuriai reikalingos specialios žinios, procesai ir pasitikėjimas. Nuo gynybos pramonės iki nacionalinio saugumo...
---