Sotus bulvių garnyras prie mėsos ar žuvies

1 min. skaitymo

Jums reikės:

  • 8 bulvių
  • 100 g sviesto
  • 2 šaukštų grietinės
  • 70 g kietojo sūrio
  • 4 česnako skiltelių
  • Žiupsnelio druskos
  • Žalumynų (papuošimui)

Kaip gaminti?

  1. Nuskustas bulves išvirkite pasūdytame vandenyje.
  2. Česnakinio sūrio padažo gaminimas: sumaišykite minkštą sviestą, smulkiai tarkuotą sūrį, išspaustą česnaką, grietinę ir druską.
  3. Bulves perpjaukite į dvi dalis,  puseles išdėliokite ant riebalais išteptos kepimo skardos.
  4. Ant bulvių uždėkite česnakinio padažo.
  5. Kepkite 220°C temperatūroje 25 minutes.
  6. Papuoškite žalumynais.

Skanaus!

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *