Kepkite bulves pagal šį receptą ir negalėsite atsidžiaugti jų skoniu. Puikus, greitas ir gardus patiekalas!

2 min. skaitymo

Paruoškite šviežias bulves pagal šį „YouTube“ kanalo receptą.

Jos bus tokios skanios, kad negalėsite nustoti jų valgyti. Tai tiesiog fantastika!

Jums reikės:

  • 2 vištienos krūtinėlių (250 g)
  • 1 svogūno
  • 4 skiltelių česnako
  • 1,5 skirtingų spalvų paprikos
  • 30 g sviesto
  • 5 šaukštų augalinio aliejaus
  • Druskos
  • Maltų juodųjų pipirų
  • Čiobrelių
  • Kario pagal skonį
  • 5 didelių bulvių
  • 1 šaukštelio maltų raudonųjų paprikų miltelių

Padažui:

  • 2 šaukštų pomidorų pastos
  • 2 skiltelių česnako
  • 2 stiklinių vandens (300 ml)
  • Druskos
  • 70 g tarkuoto Čederio sūrio

Gaminimo eiga:

Nulupkite bulves.

Kiekvieną iš jų perpjaukite išilgai pusiau ir išskaptuokite vidų.

Tada paruoštas bulves dėkite vieną šalia kitos ant kepimo skardos.

Dubenėlyje sumaišykite 2 šaukštus aliejaus, šaukštelį paprikos miltelių ir įtrinkite šį mišinį į kiekvieną bulvę.

Dabar pasūdykite bulves.

Kepkite iki 200°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

Nulupkite svogūną, jį smulkiai supjaustykite ir taip pat susmulkinkite skirtingų spalvų paprikas.

Į keptuvę įdėkite sviesto ar įpilkite aliejaus ir įkaitinkite.

Tada supjaustykite vištienos krūtinėlę į mažus gabalėlius ir apkepkite.

Po kelių minučių suberkite smulkiai supjaustytą svogūną.

Galiausiai įmaišykite paprikas ir kepkite dar apie 3 minutes.

Pabarstykite prieskoniais ir viską gerai išmaišykite.

Paruoštą įdarą įdėkite į kiekvieną išskaptuotą bulvę.

Atskirame dubenyje sumaišykite pomidorų pastą su 2 česnako skiltelėmis, druska ir vandeniu.

Tada šiuo padažu apliekite bulves.

Galiausiai pabarstykite tarkuotu sūriu.

Kepkite 190°C temperatūroje apie 30 minučių.

Pabarstykite kapotomis petražolėmis ir galėsite patiekti ant stalo.

Skanaus!

Vaizdo įrašo medžiaga:

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *