Penktadienis, 22 rugpjūčio, 2025

Naujausi

Keptos bulvės su česnakais ir žolelėmis svieste. Labai gardu!

Kaip skanu svieste keptos bulvės! O koks kvapas…

Šis patiekalas pradžiugins visus artimuosius!

Ingredientai:

mažos apvalios bulvės – 15 vienetų;

česnakai – 2-3 skiltelės;

sviestas – 2 valgomieji šaukštai;

verdantis vanduo – 100-150 mililitrų;

džiovintų žolelių (čiobrelių, raudonėlių, rozmarinų) žiupsnelis arba Provanso žolelių 1 arbatinis šaukštelis;

druskos pagal skonį.

Gaminimas:

Bulves kruopščiai nuvalykite šepetėliu arba kempinėle.

Sudėkite į gilią keptuvę ir užpilkite nedideliu kiekiu verdančio vandens.

Uždenkite keptuvę ir virkite apie 8 minutes ant stiprios ugnies.

Po kurio laiko išpilkite vandenį iš keptuvės, įdėkite sviesto ir česnako skilteles, susmulkintas peiliu.

Kai sviestas ištirps, bulves apibarstykite žolelėmis ir druska.

Kepkite ant vidutinės ugnies iki rudos spalvos.

Patiekite kaip patiekalą arba kaip garnyrą prie mėsos ar žuvies.

Skanaus!

Šaltinis

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Terasos įrengimas – kaip sukurti jaukią poilsio zoną šiltajam sezonui?

Terasos – tai viena populiariausių lauko erdvių, kuri suteikia galimybę mėgautis gamta, grynu oru ir kartu komfortu. Vasaros sezonu terasa tampa svarbia namų dalimi,...

Batutai – pramoga, sportas ir nauda visai šeimai

Šiuolaikinis gyvenimo būdas dažnai verčia žmones daug laiko praleisti prie ekranų ir mažiau judėti. Todėl vis dažniau ieškoma sprendimų, kaip smagiai ir aktyviai leisti...
---