Ketvirtadienis, 31 liepos, 2025

Naujausi

Skaniausios kada nors valgytos keptos bulvės su česnaku

Šios keptos bulvės tikriausiai patiks kiekvienam, mėgstančiam neįprastus garnyrus. Paruošti tokias bulves bus tikrai labai paprasta, o jų skonis maloniai nustebins.  Tokiu būdu paruoštos bulvės gali būti patiekiamos ir kaip pagrindinis patiekalas, kada nėra laiko gaminti vakarienės.

Jums reikės:

  • 600 g bulvių
  • ½ stiklinės alyvuogių aliejaus
  • 2 valg. š. sviesto
  • 2 česnako skiltelių
  • Petražolių
  • Raudonėlių
  • Bazilikų
  • 5-6 džiovintų arba šviežių čiobrelių šakelių
  • 1-2 arb. š. citrinos sulčių
  • Druskos
  • Maltų juodųjų pipirų

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Kaip gaminti?

Nuplaukite bulves.

Supjaustykite griežinėliais arba pusmėnuliais.

Sumaišykite su alyvuogių aliejumi.

Į dubenį suberkite susmulkintą česnaką, suberkite smulkintas žoleles.

Gerai išmaišykite.

Užpilkite lydytu sviestu.

Palikite pastovėti.

Suberkite ant kepimo skardos.

Pabarstykite druska ir maltais juodaisiais pipirais.

Kepkite iki 175 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 1 valandą (kepimo laikas priklauso nuo bulvių dydžio).

Skanaus!

 

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Zodiako ženklai, kurie dažniausiai meluoja: astrologų įžvalgos

Nors dauguma žmonių nemėgsta meluoti ir stengiasi kuo greičiau pamiršti situacijas, kuriose teko išsisukinėti, kai kurie zodiako ženklai meluoja taip natūraliai, tarsi kvėpuotų. Astrologų...

Paakių užpildai – ką verta žinoti prieš procedūrą

Paakių užpildai – tai vis labiau populiarėjanti estetinė procedūra, padedanti atkurti jaunatvišką ir pailsėjusį žvilgsnį be chirurginės intervencijos. Norint atsikratyti tamsių ratilų, įdubimų ar...
---