Keptos bulvių puselės su česnaku, grietine ir sūriu

1 min. skaitymo

Jums reikės:

  • 5 bulvių
  • 100 g sviesto
  • 5 šaukštų tarkuoto parmezano
  • 1 valgomojo šaukšto grietinės
  • 3 skiltelių česnako
  • 3 šaukštų smulkintų petražolių

Kaip gaminti?

  1. Nuplaukite bulves ir perpjaukite pusiau. Suberkite į puodą ir užpilkite vandeniu. Virkite, kol suminkštės.
  2. Susmulkinkite česnaką, sumaišykite su suminkštėjusiu sviestu, pagardinkite druska ir pipirais. Suberkite tarkuotą parmezaną ir smulkintas petražoles, įdėkite grietinės.
  3. Išvirtas bulvių puseles dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos, ant viršaus pilkite paruoštą masę.
  4. Kepkite maždaug 10-15 minučių iki 220 ° C įkaitintoje orkaitėje.

Skanaus!

 

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *