Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

Skaniausias kepsnys – šviežias ir sultingas, pasiruoškite kelioms dienoms į priekį

Ingredientai

  • Norimas kiekis kiaulienos kepsnių

Gaminimo eiga

Jei įsigijote nepjaustytą mėsą, kiaulieną supjaustykite kepsniais, ne daugiau kaip 1 cm storio. Tada mėsą išmuškite mėsos plaktuku iš abiejų pusių.

Paruoškite marinatą: sumaišykite terijakio padažą, augalinį aliejų, sausą baltąjį vyną, kečupą, druską, maltus juoduosius pipirus, džiovintą česnaką ir kiaulienos prieskonius.

Mėsą užpilkite marinatu, apverskite, kad visas jos plotas tolygiai pasidengtų marinatu, uždenkite ir padėkite į šaldytuvą 5–6 valandoms.

Kai norėsite patiekti, mėsą apkepkite gerai įkaitintame augaliniame aliejuje iš abiejų pusių, kol suminkštės. Neperkepkite! Mėsą marinate galite laikyti keletą dienų.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šie 7 dalykai miegamajame neleidžia jums gerai išsimiegoti: atsikratykite jų dabar pat!

Miegamasis – tai vieta poilsiui, jėgų atgavimui ir atsipalaidavimui. Tačiau kai kurie interjero elementai gali trukdyti visavertiškai išsimiegoti, sukelti diskomforto jausmą ar net provokuoti...

Produktai padidina pastojimo tikimybę: ką valgyti, kad pastotumėte natūraliai

Ką valgyti, norint padidinti pastojimo tikimybę, yra vienas aktyviausių klausimų forumuose ir porų, svajojančių apie vaiką, pokalbiuose. Pasirodo, mityba turi didelę reikšmę. Nepakeičiamas elementas sveikam...
---