Trečiadienis, 17 rugsėjo, 2025

Naujausi

Skaniausias kepsnys – šviežias ir sultingas, pasiruoškite kelioms dienoms į priekį

Ingredientai

  • Norimas kiekis kiaulienos kepsnių

Gaminimo eiga

Jei įsigijote nepjaustytą mėsą, kiaulieną supjaustykite kepsniais, ne daugiau kaip 1 cm storio. Tada mėsą išmuškite mėsos plaktuku iš abiejų pusių.

Paruoškite marinatą: sumaišykite terijakio padažą, augalinį aliejų, sausą baltąjį vyną, kečupą, druską, maltus juoduosius pipirus, džiovintą česnaką ir kiaulienos prieskonius.

Mėsą užpilkite marinatu, apverskite, kad visas jos plotas tolygiai pasidengtų marinatu, uždenkite ir padėkite į šaldytuvą 5–6 valandoms.

Kai norėsite patiekti, mėsą apkepkite gerai įkaitintame augaliniame aliejuje iš abiejų pusių, kol suminkštės. Neperkepkite! Mėsą marinate galite laikyti keletą dienų.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Zodiako ženklai, kuriuos rugsėjį ir spalį palies Veneros įtaka

Artėjant rugsėjui, Venera įeis į naują Zodiako ženklą, kas turės įtakos net aštuoniems Zodiako ženklams. Keturių jų laukia džiugūs įvykiai, o kiti keturi turėtų...

Tinkama kūno padėtis kraujospūdžio matavimui: kaip gauti tiksliausius rezultatus

Tikriausiai retai susimąstome apie savo kūno padėtį, kai matuojame kraujospūdį. Tačiau naujausi tyrimai rodo, kad būtent kūno laikysena gali lemti matavimo tikslumą. Netinkama kūno...

---