Skaniausias kepsnys – šviežias ir sultingas, pasiruoškite kelioms dienoms į priekį

1 min. skaitymo

Ingredientai

  • Norimas kiekis kiaulienos kepsnių

Gaminimo eiga

Jei įsigijote nepjaustytą mėsą, kiaulieną supjaustykite kepsniais, ne daugiau kaip 1 cm storio. Tada mėsą išmuškite mėsos plaktuku iš abiejų pusių.

Paruoškite marinatą: sumaišykite terijakio padažą, augalinį aliejų, sausą baltąjį vyną, kečupą, druską, maltus juoduosius pipirus, džiovintą česnaką ir kiaulienos prieskonius.

Mėsą užpilkite marinatu, apverskite, kad visas jos plotas tolygiai pasidengtų marinatu, uždenkite ir padėkite į šaldytuvą 5–6 valandoms.

Kai norėsite patiekti, mėsą apkepkite gerai įkaitintame augaliniame aliejuje iš abiejų pusių, kol suminkštės. Neperkepkite! Mėsą marinate galite laikyti keletą dienų.

Skanaus!

TAGGED:
Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *