Penktadienis, 1 rugpjūčio, 2025

Naujausi

Klasikinis prancūziškas varškės pyragas – minkštesnio varškės apkepo, dar nebandžiau!

Tirpsta burnoje!

Skaniausias varškės apkepas!!! Tai tikrai tirpsta burnoje! Tiesiog neįmanoma atsitraukti bevalgant.

Ingredientai:

  • 1 kg varškės
  • 75 g manų kruopų
  • 125 g sviesto ar margarino
  • 225 g cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
  • 3-4 šaukštai citrinos sulčių
  • tarkuotos 1/2 citrinos žievelės
  • 4 kiaušiniai
  • 1 pakelis kepimo miltelių (10 g)
  • 1 dėžutė vanilinio pudingo miltelių (40 g) arba 4 arbatiniai šaukšteliai kukurūzų krakmolo (aš turėjau bulvių) su vanile.
  1. Išsukite sviestą arba margariną su cukrumi, vaniliniu cukrumi, citrinos sultimis ir žievelėmis iki vientisos masės. Įdėkite trynius. Manų kruopas sumaišykite su pudingo milteliais arba krakmolu. Kepimo miltelius supilkite į kreminio mišinį. Tada suberkite pertrintą varškę, baltymus išplakite iki standžių putų ir atsargiai įmaišykite į tešlą.
  2. Gautą masę sudėkite į riebalais išteptą formą, išlyginkite paviršių ir kepkite, kol paruduos (apie valandą 180°C temperatūroje).
  3. Leiskite varškei atvėsti formoje, tada atsargiai išimkite.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Zodiako ženklai, kurie dažniausiai meluoja: astrologų įžvalgos

Nors dauguma žmonių nemėgsta meluoti ir stengiasi kuo greičiau pamiršti situacijas, kuriose teko išsisukinėti, kai kurie zodiako ženklai meluoja taip natūraliai, tarsi kvėpuotų. Astrologų...

Paakių užpildai – ką verta žinoti prieš procedūrą

Paakių užpildai – tai vis labiau populiarėjanti estetinė procedūra, padedanti atkurti jaunatvišką ir pailsėjusį žvilgsnį be chirurginės intervencijos. Norint atsikratyti tamsių ratilų, įdubimų ar...
---