Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

Kopūstų kotletai. Tiesiog namuose pagamintas šedevras

Kopūstų kotletai

Sudėtis:

Kopūstų – 1 kg.
Svogūnų – 1 vnt.
Manų kruopų – 0,5 stiklinės
Miltų – 0,5 stiklinės
Česnakų – 2 skiltelės
Krapų
Augalinio aliejaus kepimui
Maltų džiūvėsėlių
Druskos pagal skonį
Prieskonių pagal skonį

Gaminimo eiga:

✔ Kopūstus supjaustykite į 4 dalis ir virkite pasūdytame vandenyje 8–10 minučių. Išvirusius kopūstus sudėkite į kiaurasamtį, tada sumalkite ir nusunkite, kad pašalintumėte vandenį.

✔ Su smulkia trintuve sutarkuokite svogūną, o česnaką išspauskite su spaudykle. Smulkiai supjaustykite krapus. Į kopūstą suberkite svogūnus, česnaką ir krapus. Druskos ir prieskonių dėkite pagal savo skonį.

✔ Suberkite miltus, manų kruopas ir kruopščiai viską išmaišykite. Iš masės suformuokite kotletus, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite augaliniame aliejuje iki traškios auksinės spalvos.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šie 7 dalykai miegamajame neleidžia jums gerai išsimiegoti: atsikratykite jų dabar pat!

Miegamasis – tai vieta poilsiui, jėgų atgavimui ir atsipalaidavimui. Tačiau kai kurie interjero elementai gali trukdyti visavertiškai išsimiegoti, sukelti diskomforto jausmą ar net provokuoti...

Produktai padidina pastojimo tikimybę: ką valgyti, kad pastotumėte natūraliai

Ką valgyti, norint padidinti pastojimo tikimybę, yra vienas aktyviausių klausimų forumuose ir porų, svajojančių apie vaiką, pokalbiuose. Pasirodo, mityba turi didelę reikšmę. Nepakeičiamas elementas sveikam...
---