Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

Kopūstų pyragas. Neįprastas skonis su labai įdomia tešla

Kopūstų pyragas gali būti ne tik skanus kasdienės vakarienės pasirinkimas, tačiau ir tobulas pasirinkimas kūčių stalui, kuris tiks nemėgstantiems žuvies.

Jums reikės:

400 g miltų

miltai, žuvies kotletai

500 g kopūstų

100 ml vandens

2 šaukštų augalinio aliejaus

alyvuogių aliejus

1 žiupsnelio druskos

1 šaukštelio citrinos sulčių

Gaminimas:

Išsijokite miltus ir sumaišykite su vandeniu, įpilkite druskos, augalinio aliejaus ir citrinos sulčių. Maišykite. Palikite tešlą pastovėti 30 minučių.

Įdarui: smulkiai supjaustykite kopūstus ir kepkite aliejuje 8-10 minučių iki auksinės spalvos. Paimkite šiek tiek daugiau nei pusę tešlos ir iškočiokite.

moliūgų ir svogūnų paplotėliai

Įklokite į kepimo formą su kepimo popieriumi. Ant viršaus paskleiskite įdarą ir uždenkite antrąja iškočiotos tešlos dalimi, užtvirtinkite kraštus. Kepkite pyragą orkaitėje 190°C temperatūroje 20-25 minutes, kol pasidarys aukso rudos spalvos.

Kopūstų pyragas paruoštas, jis yra labai skanus tiek šiltas, tiek šaltas.

Skanaus!

Kopūstų pyragas

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Ketvirtadienio įkvepiantis astronominis susitikimas (gegužės 1 d.): ar Jautis ir Avinas gali įveikti savo dangaus iššūkius ir triumfuoti?

🔎 Ar domitės savo kosmine meile? 👀 Palieskite, kad atskleistumėte paslėptas jūsų zodiako suderinamumo tiesas! 💑🌠 Šiais metais jūsų horoskopų dangiškame šokyje jūsų abiejų...

Gyventojų dėmesiui: gegužę padaugės karinės technikos ir orlaivių judėjimo

Lietuvos kariuomenė informuoja, kad visą gegužės mėnesį šalies teritorijoje vyks intensyvios Lietuvos ir NATO sąjungininkų karinės pratybos. Jose dalyvaus apie 8 tūkstančius karių, virš...
---