Penktadienis, 1 rugpjūčio, 2025

Naujausi

Kopūstų pyragas. Neįprastas skonis su labai įdomia tešla

Kopūstų pyragas gali būti ne tik skanus kasdienės vakarienės pasirinkimas, tačiau ir tobulas pasirinkimas kūčių stalui, kuris tiks nemėgstantiems žuvies.

Jums reikės:

400 g miltų

miltai, žuvies kotletai

500 g kopūstų

100 ml vandens

2 šaukštų augalinio aliejaus

alyvuogių aliejus

1 žiupsnelio druskos

1 šaukštelio citrinos sulčių

Gaminimas:

Išsijokite miltus ir sumaišykite su vandeniu, įpilkite druskos, augalinio aliejaus ir citrinos sulčių. Maišykite. Palikite tešlą pastovėti 30 minučių.

Įdarui: smulkiai supjaustykite kopūstus ir kepkite aliejuje 8-10 minučių iki auksinės spalvos. Paimkite šiek tiek daugiau nei pusę tešlos ir iškočiokite.

moliūgų ir svogūnų paplotėliai

Įklokite į kepimo formą su kepimo popieriumi. Ant viršaus paskleiskite įdarą ir uždenkite antrąja iškočiotos tešlos dalimi, užtvirtinkite kraštus. Kepkite pyragą orkaitėje 190°C temperatūroje 20-25 minutes, kol pasidarys aukso rudos spalvos.

Kopūstų pyragas paruoštas, jis yra labai skanus tiek šiltas, tiek šaltas.

Skanaus!

Kopūstų pyragas

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Zodiako ženklų suderinamumas: su kuo verta kurti ilgalaikius santykius?

Astrologija gali būti ne tik pramoga, bet ir naudingas įrankis geriau suprasti save bei kitus. Viena iš populiariausių astrologinių temų – zodiako ženklų suderinamumas,...

Kaip išeiti iš vidinio sąstingio: 8 veiksmingi būdai susigrąžinti gyvenimo džiaugsmą

Jaučiatės tarsi įstrigę – lyg gyvenimas nesugriuvo, bet ir nedžiugina? Tai gali būti vidinio sąstingio būsena. Ji dažnai apibūdinama kaip „pilkas laikotarpis“, kai viskas...

---