Pirmadienis, 16 birželio, 2025

Naujausi

Neieškokite garnyro prie kepsnių: trijų rūšių kopūstų salotos, kurias galite valgyti kasdien!

Greitai paruošiamos, lengvos, sveikos ir skanios kopūstų salotos, kurias iš karto pamilsite. Jas galite gaminti bet kokia proga. Nuostabūs geriausių kopūstų salotų receptai iš „Youtube“ kanalo.

Receptas Nr. 1

Jums reikės:

  • 350 g šviežių kopūstų
  • 1 morkos (150 g)
  • 100 g juodųjų alyvuogių
  • 1/2 šaukštelio druskos
  • 30 g medaus
  • 2 valgomųjų šaukštų obuolių sidro acto
  • 2 valgomųjų šaukštų saulėgrąžų aliejaus

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimo eiga:

Iš pradžių kopūstą supjaustykite plonais griežinėliais.

Sudėkite į gilų dubenį.

Sudėkite stambiai sutarkuotas morkas.

Alyvuoges supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į dubenį.

Daržoves pasūdykite.

Įpilkite medaus.

Supilkite actą ir aliejų.

Gerai išmaišykite.

Receptas Nr. 2

Jums reikės:

  • 350-400 g jaunų kopūstų
  • 2 rūšių sūrių (2 x 70 g), aš naudojau fermentinius
  • 20-30 g krapų
  • 4 česnako skiltelių
  • 1/2 šaukštelio druskos
  • 100-120 g majonezo

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimo eiga:

Į gilų dubenį suberkite supjaustytus kopūstus.

Sudėkite tarkuotą fermentinį sūrį.

Tada sudėkite smulkintus krapus.

Sutrinkite česnako skilteles ir pagardinkite druska.

Galiausiai įpilkite majonezo.

Viską gerai išmaišykite.

Receptas Nr. 3

Jums reikės:

  • 350-400 g jaunų kopūstų
  • 2 šviežių agurkų (200 g)
  • 200 g pomidorų
  • 20 g petražolių
  • 20 g sezamo sėklų
  • 1/2 šaukštelio druskos
  • paprikos miltelių pagal skonį
  • 2 valgomųjų šaukštų citrinos sulčių
  • 2 valgomųjų šaukštų augalinio aliejaus

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimo eiga:

Į gilų dubenį sudėkite kubeliais supjaustytus kopūstus.

Sudėkite griežinėliais supjaustytą agurką.

Pomidorus supjaustykite ketvirčiais ir sudėkite į dubenį.

Įdėkite smulkintų petražolių.

Tada suberkite sezamo sėklas ir druską.

Išspauskite citrinos sultis, įpilkite aliejaus ir gerai išmaišykite.

Galite patiekti.

Linkime gero skonio!

Vaizdo įrašo medžiaga:

 

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Kaip tinkamai valyti grybus: klaida, kuri gali sugadinti visą patiekalą

Grybai – tai ne tik maistingas, bet ir gurmaniškas ingredientas, kuris suteikia patiekalams ypatingą skonį bei aromatą. Tačiau daugelis grybų mėgėjų daro esminę klaidą...

2025 m. birželio 15 d. horoskopas – ką žada astrologai

Birželio 15 d. žvaigždės skatina vidinius pokyčius, kūrybinį įkvėpimą ir svarbius sprendimus – kiekvienam Zodiako ženklui skirtingai, tačiau neabejotinai prasmingai. Avinas Birželio 15 d. atneš svarbių...
---