Jautienos ir šviežių kopūstų salotos

1 min. skaitymo

Jums reikės:

  • 1/4 mažos kopūsto galvos
  • 2 kiaušinių
  • 200 gramų jautienos
  • 1 pomidoro
  • 1 skiltelės česnako
  • druskos, maltų juodųjų pipirų ir kitų prieskonių (pagal skonį)
  • alyvuogių aliejaus (pagal skonį)
  • krapų (pagal skonį)

Kaip gaminti?

  1. Jautieną išvirkite pasūdytame vandenyje, atvėsinkite.
  2. Mėsą supjaustykite kubeliais.
  3. Išvirkite kiaušinius, supjaustykite  kubeliais.
  4. Susmulkinkite kopūstą.
  5. Dubenyje sumaišykite visus ingredientus.
  6. Įberkite smulkiai tarkuoto česnako, pagal skonį  įberkite druskos, pipirų, smulkintų krapų ir kitų prieskonių.
  7. Išmaišykite ir leiskite pastovėti (maždaug pusvalandį).
  8. Pagardinkite alyvuogių aliejumi ir patiekite. Galite papuošti žalumynais.

Skanaus!

TAGGED:
Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *