Kopūstų salotos su specialiu užpilu: skonis kaip restorane!

1 min. skaitymo

Kopūstų salotos labai geras pasirinkimas. Šios salotos puikiai tiks ir pietums, ir vakarienei. Būtinai jas pasigaminkite!

Ingredientai:

  • švieži kopūstai – 600 g;
  • petražolės – 1 sauja;
  • kalendra – 1 sauja;
  • krapai – kelios šakelės;
  • alyvuogių aliejus – 3-4 valgomieji šaukštai;
  • medus – 1 arbatinis šaukštelis;
  • obuolių sidro actas – 1 valgomasis šaukštas;
  • česnakas – 2 skiltelės;
  • druska ir pipirai – pagal skonį.

Gaminimas:

Susmulkinkite kopūstą, petražoles, kalendrą ir krapus, įpilkite alyvuogių aliejaus, įdėkite medaus, įpilkite obuolių sidro acto. Sudėkite susmulkintą česnaką, įberkite druskos ir pipirų ir gerai išmaišykite. Skanaus!

Kopūstų salotos

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *