Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

Geriausias kremas pertepimui ir torto išlyginimui

Ingredientai:

  • sviestas – 220 g
  • kiaušinių baltymai – 3 vnt.
  • cukrus – 150-160 g
  • vanilinas neprivalomas

Gaminimas:

  1. Į kiaušinių baltymus suberkite cukrų ir išmaišykite šakute (plakti nereikia!).
  2. Baltymus sudedame į puodą ir padedame į vandens vonelę. Maišydami masę pašildykite iki 70°C temperatūros ir nukelkite nuo viryklės.
  3. Kai tik baltymai nukeliami nuo viryklės, nedelsdami plakite juos mikseriu iki tvirtų putų, tada dalimis sudėkite minkštą sviestą.
  4. Sviestą reikia dėti po 1 arbatinį šaukštelį ir maišyti iki vientisos masės.
  5. Viskas! Kremas desertams paruoštas!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Produktai padidina pastojimo tikimybę: ką valgyti, kad pastotumėte natūraliai

Ką valgyti, norint padidinti pastojimo tikimybę, yra vienas aktyviausių klausimų forumuose ir porų, svajojančių apie vaiką, pokalbiuose. Pasirodo, mityba turi didelę reikšmę. Nepakeičiamas elementas sveikam...

Aštraus maisto nauda ir žala? Kas iš tikrųjų vyksta su organizmu

Aitriai padažai ir aitriosios paprikos jau seniai tapo neatsiejama daugelio kulinarinių receptų dalimi. Vieni neįsivaizduoja gyvenimo be pikantiško skonio, kiti – vengia aštraus maisto....
---