Šeštadienis, 21 birželio, 2025

Naujausi

Labai įdomūs ir greiti pusryčiai iš lavašo su dešra ir pomidorais

Jūsų prašys tai gaminti kiekvieną dieną!

Ingredientai:

  • Plonas lavašas – 4 vnt.;
  • Kiaušinis – 3 vnt.;
  • Pieniška dešra – 100 g;
  • Pomidorai – 1 vnt.;
  • Sviestas – 10 g;
  • Druska pagal skonį;
  • Malti juodieji pipirai – pagal skonį.

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Paruošimas:
  1. Išpjaukite keptuvės dydžio 4 vienodus apskritimus iš plono lavašo.
  2. Kiaušinius išplakite su pipirais ir druska iki vientisos masės.
  3. Keptuvę ištepkite sviestu, pašildykite ir supilkite nedidelį kiekį kiaušinių mišinio. Palikite likusį kiaušinį kitam užpylimui.
  4. Dedame vieną lavašo apskritimą, kol kiaušinis nespėja sukepti.
  5. Kuriam laikui keptuvę nukelkite nuo ugnies, kol po vieną išdėliosite visus sluoksnius.
  6. Ant lavašo išdėliokite dešros apskritimus.
  7. Kietą sūrį sutarkuokite stambia tarka ir trečią dalį apdėliokite dešra.
  8. Ant viršaus uždėkite antrą lavašo lakštą. Supjaustykite pomidorą griežinėliais ir sudėkite ant viso lavašo paviršiaus.
  9. Pabarstykite tarkuotu sūriu pomidorų viršų.
  10. Sudėkite ketvirtą lavašo lakštą ir pakartokite dešros ir sūrio sluoksnį, uždenkite paskutiniu lavašo lakštu, ant viršaus užpilkite kiaušinių mišinį.
  11. Uždenkite dangčiu ir kepkite dar 5 minutes ant silpnos ugnies. Kai viena produkto pusė paruduos, su dviem mentėmis apverskite ją į kitą pusę ir kepkite dar 5 minutes.
  12. Perkelkite patiekalą į lėkštę ir supjaustykite dalimis. Patiekite iškart, kol sūris dar nesustingo.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šeštadienio šmaikštūs žvaigždės (birželio 21 d.): Panirkite į paslaptis ir šeimos linksmybes – kas šiandien dangaus albumo puslapiuose svarstyklių ir jaučių ženklams?

Koks jūsų kitas mėgstamiausias hobis? Atraskite šiandienos populiariausius interesus, kurie laukia jūsų tyrinėjimų! 📌🔍 Nuo kūrybinių menų iki naujausių technologijų DIY projektų, jūsų kitas...

Šis neįprastas konservavimo būdas braškes išlaiko šviežias ištisus metus!

Braškių sezonas jau prasidėjo. Tikėtina, kad jums kyla klausimų, kaip konservuoti šias uogas, kad jomis būtų galima mėgautis ištisus metus. Viskas yra gana paprasta....
---