Pirmadienis, 16 birželio, 2025

Naujausi

Blynai iš moliūgų – paprastas ir skanus receptas.

Šiais laikais daugelis mėgsta sveiką ir visavertę mitybą. Blynai iš moliūgų yra puikūs pusryčiai visai šeimai. Pradėkite dieną sveikai ir skaniai!

Ingredientai:

Moliūgas – 400 gramų;

kiaušinis – 1 vienetas;

viso grūdo arba kvietinių miltų – 150 gramų;

kefyras – 100 mililitrų;

maltas cinamonas – pagal skonį;

cukrus – pagal skonį;

grietinės patiekimui.

Gaminimas:

Nuplaukite moliūgą, nusausinkite, išimkite sėklas ir supjaustykite dideliais gabalėliais. Tada virkite moliūgą maždaug 15-20 minučių, kol jis suminkštės. Naudodami trintuvą, sutrinkite virtą moliūgą iki vientisos masės.

Tada į moliūgų tyrę įberkite cukraus, malto cinamono ir įmušę kiaušinį, išmaišykite. Palaipsniui į masę pilkite miltus ir kefyrą, o tada viską ušmaišykite. Tešla turi būti gana tiršta.

Kepkite blynus gerai įkaitintoje keptuvėje, kol jie gražiai apskrus. Patiekite juos su grietine. Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šiuolaikinės statybos tendencijos: stiklas, metalas ir erdvės pojūtis

Modernūs namai – tai ne tik sienos ir stogas, o erdvė, kurioje dera funkcionalumas, estetika ir gyvenimo kokybė. Šiandieninėje statyboje vis dažniau atsisakoma sunkių...

Kaip užtikrinamas tikslumas verčiant konfidencialius dokumentus?

Konfidencialių dokumentų vertimas – tai ne tik kalbos mokėjimas. Tai atsakomybė, kuriai reikalingos specialios žinios, procesai ir pasitikėjimas. Nuo gynybos pramonės iki nacionalinio saugumo...
---