Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

Valgykite ir lieknėkite: skanios, lengvos ir sočios salotos

Artėja vasara – šviežių daržovių, vaisių ir uogų sezonas. Ta proga dalinamės su jumis puikių salotų receptu, kurios ne tik gražiai atrodys lėkštėje, bet bus ir itin skanios. Be jokios abejonės, šios salotos patiks visai šeimai.

Ingredientai:

3 kiaušiniai

300g ridikėlių

3 maži pomidorai

150g mini kukurūzų

Druska

Lašiša

Alyvuogių aliejus

Padažui:

2 š. jogurto

1 š. alyvuogių aliejaus

3 skiltelės česnako

Druska pagal skonį

1 a. š. citrinos sulčių

Petražolės

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimas:

Kiaušinius išvirkite kietai, supjaustykite. Ridikėlius supjaustykite plonais apskritimais. Viską sudėkite į dubenį.

Pomidorus supjaustykite kubeliais.

Į sausą keptuvę sudėkite kukurūzus, pabarstykite druska. Kepkite ir maišykite apie 3 minutes. Apkepintus kukurūzus sudėkite į dubenį.

Į nedidelį dubenį supilkite jogurtą, aliejų, išspaustą česnaką, citrinos sultis, keptas petražoles ir viską išmaišykite.

Nuo lašišos nuimkite odelę, apibarstykite iš visų pusių druska ir pipirais. Apkepkite alyvuogių aliejuje iš visų pusių. Tuomet lašišą supjaustykite norimais gabaliukai ir sudėkite į dubenį kartu su daržovėmis ir kiaušiniu.

Tuomet viską apipilkite jogurtiniu padažu ir gerai išmaišykite. Skanaus!

Vaizdo įrašas kaip pasigaminti šias salotas:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Produktai padidina pastojimo tikimybę: ką valgyti, kad pastotumėte natūraliai

Ką valgyti, norint padidinti pastojimo tikimybę, yra vienas aktyviausių klausimų forumuose ir porų, svajojančių apie vaiką, pokalbiuose. Pasirodo, mityba turi didelę reikšmę. Nepakeičiamas elementas sveikam...

Aštraus maisto nauda ir žala? Kas iš tikrųjų vyksta su organizmu

Aitriai padažai ir aitriosios paprikos jau seniai tapo neatsiejama daugelio kulinarinių receptų dalimi. Vieni neįsivaizduoja gyvenimo be pikantiško skonio, kiti – vengia aštraus maisto....
---