Lengvai marinuoti agurkai per naktį. Gardūs ir traškūs!

1 min. skaitymo

Nuostabus užkandis! Juk mėgstate agurkus, tiesa?

Sudėtis

  • 1,5 litro stiklainis
  • agurkai
  • krienų ir serbentų lapai
  • krapai
  • 6 pipirų grūdeliai
  • 4-5 skiltelės česnako
  • 1,5 šaukšto druskos

Paruošimas

Gerai nuplaukite agurkus ir nupjaukite galus. Į stiklainį pridėkite serbentų, krienų lapų, sudėkite česnaką ir krapus. Sudėkite pusę agurkų, vėl pridėkite žolelių ir česnako. Pripildykite stiklainį agurkais iki viršaus. Ant viršaus užpilkite druskos ir pridėkite juodųjų pipirų grūdelių, serbentų ir krienų lapų.

Viską užpilkite verdančiu vandeniu, uždenkite dangteliu ir gerai suplakite. Leiskite visiškai atvėsti kambario temperatūroje, tada padėkite per naktį į šaldytuvą.

Skanaus!

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *