Riešutų pyragas: kvapnus ir labai skanus

Redaktorė K.
1 min. skaitymo

Ingredientai

  • graikiniai riešutai – 200 g,
  • miltai – 200 g,
  • sviestas – 200 g,
  • medus – 150 g,
  • kiaušiniai – 3 vnt.,
  • kepimo milteliai – 2 šaukšteliai.

Gaminimo eiga

Sumaišykite minkštą sviestą, kiaušinius, medų, miltus ir kepimo miltelius. Suberkite smulkintus graikinius riešutus. Turi gautis skysta tešla, kaip blynams.

Pagal skonį galite pridėti razinų, džiovintų slyvų, abrikosų, kitų džiovintų ar cukruotų vaisių. Supilkite tešlą į formą ir kepkite 190°C temperatūroje 40 minučių.

Jei norite, gatavą pyragą pabarstykite cukraus pudra.

Skanaus!

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *