Ketvirtadienis, 8 gegužės, 2025

Naujausi

Mėsa, kuri bus skanesnė nei šašlykas: kepsite tik 5 minutes, o rezultatas jus nustebins!

Šis marinatas bet kokią mėsą padarys nepakartojamu patiekalu.

Ingredientai:

  • kiauliena

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Paruošimas:
  1. Supjaustykite mėsą į kepsnelius, ne daugiau kaip 1 cm storio, tada išmuškite iš abiejų pusių.
  2. Paruoškite marinatą: sumaišykite Teriyaki padažą, augalinį aliejų, sausą baltą vyną, pomidorų padažą, druską, maltus juoduosius pipirus, džiovintus česnakus ir griliui skirtus prieskonius kiaulienai.
  3. Įdėkite mėsą į dubenį ir užpilkite ją gautu marinatu. Viską gerai išmaišykite.
  4. Marinuokite mėsą šaldytuve apie 6 valandas.
  5. Taip išmarinuotą mėsą šaldytuve galima laikyti apie 4 dienas.
  6. Paimkite mėsos gabalą ir kepkite neuždengę dangčiu karštame augaliniame aliejuje, iš abiejų pusių, kol mėsa bus minkšta.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Kaip pasiruošti romantiškai nakčiai: atmosfera, pokalbiai ir mažos detalės, kurios daro stebuklus…

Romantiška naktis – tai ne tik planas ar data kalendoriuje. Tai – kvietimas sustoti, pabūti kartu kitaip. Tai erdvė, kurioje kasdienybės rutina nutyla, o...

Liaudies prietarai gegužės mėnesiui

Gegužės mėnuo nuo seno buvo laikomas ypatingu – gamta atgyja, dienos tampa ilgesnės, o žmonės vis dažniau ieško ženklų iš aplinkos. Ne veltui mūsų...
---