Ketvirtadienis, 31 liepos, 2025

Naujausi

Kaip iškepti mėsą, kad ji būtų minkšta? Atskleisime paslaptį

Net ir labai kieta mėsa, pabuvusi per naktį šiame marinate, taps minkšta ir sultinga. Būtinai išbandykite šį marinatą ir valgykite labai minkštą mėsą.

Ingredientai:

  • mėsa – 500 g;
  • kiaušiniai – 2 vnt.;
  • garstyčios – 1 valgomasis šaukštas;
  • krakmolas – 1 valgomasis šaukštas;
  • sezamo sėklos – 2 arbatiniai šaukšteliai;
  • druska – 1 arbatinis šaukštelis;
  • pipirų mišinys – 1 arbatinis šaukštelis;
  • augalinis aliejus – 1 valgomasis šaukštas.

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimas:

Kiaušinius sumaišykite su garstyčiomis. Įdėkite krakmolo, druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišykite. Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sumaišykite su gautu marinatu.

Mėsą marinuokite bent 7 valandas šaldytuve. Tada mėsą iš abiejų pusių apkepkite keptuvėje po porą minučių, apibarstydami sezamo sėklomis. Skanaus!

mėsą

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Zodiako ženklai, kurie dažniausiai meluoja: astrologų įžvalgos

Nors dauguma žmonių nemėgsta meluoti ir stengiasi kuo greičiau pamiršti situacijas, kuriose teko išsisukinėti, kai kurie zodiako ženklai meluoja taip natūraliai, tarsi kvėpuotų. Astrologų...

Paakių užpildai – ką verta žinoti prieš procedūrą

Paakių užpildai – tai vis labiau populiarėjanti estetinė procedūra, padedanti atkurti jaunatvišką ir pailsėjusį žvilgsnį be chirurginės intervencijos. Norint atsikratyti tamsių ratilų, įdubimų ar...
---