Pirmadienis, 16 birželio, 2025

Naujausi

Kad mėsa būtų minkšta ir sultinga, užpilkite ją kefyru. Labai paprasta!

Ar jūsų kepama mėsa dažnai būna kieta? Atskleisime, ką reikia daryti, kad ji būtų kaip įmanoma minkštesnė. Mėgaukitės skaniais patiekalais!

Ingredientai:

  • mėsa – 1,5 kg;
  • kefyras 2,5% – 150 ml;
  • druska ir prieskoniai – pagal skonį.

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimas:

Bet kokią mėsą supjaustykite gabalėliais. Apibarstykite druska, pridėkite mėgstamų prieskonių. Supilkite kefyrą, išmaišykite, kad kiekvienas gabalėlis pasidengtų kefyru. Marinuokite 1-2 val. Tada išdėliokite mėsos gabalėlius ant kepimo skardos ir kepkite 190 laipsnių temperatūroje, kol iškeps (laikas priklauso nuo mėsos rūšies). Skanaus.

mėsa

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Savaitės horoskopas (2025-ųjų 25 savaitė): Dvi Zodiako ženklai atras netikėtų romantinių siurprizų chaotiškų finansinių vėjų sūkuryje!

Ieškote įžvalgų į savo ateitį? Kosmosas jau pasakė, ir šios savaitės horoskopas turi jums reikalingas paslaptis! 🌠 Skaitykite toliau, kad atrastumėte savo astrologines įžvalgas....

3 nagų lako atspalviai, kurių turėtumėte atsisakyti, sulaukusios 50 metų

Vyresniame amžiuje nagams reikia ypatingos priežiūros. Kad nagų plokštelė būtų kuo ilgiau sveika, rinkitės švelnius atspalvius, kuriuose nėra stiprių chemikalų. Manikiūro meistrės visada jums...
---