Penktadienis, 1 rugpjūčio, 2025

Naujausi

Kad mėsa būtų minkšta ir sultinga, užpilkite ją kefyru. Labai paprasta!

Ar jūsų kepama mėsa dažnai būna kieta? Atskleisime, ką reikia daryti, kad ji būtų kaip įmanoma minkštesnė. Mėgaukitės skaniais patiekalais!

Ingredientai:

  • mėsa – 1,5 kg;
  • kefyras 2,5% – 150 ml;
  • druska ir prieskoniai – pagal skonį.

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimas:

Bet kokią mėsą supjaustykite gabalėliais. Apibarstykite druska, pridėkite mėgstamų prieskonių. Supilkite kefyrą, išmaišykite, kad kiekvienas gabalėlis pasidengtų kefyru. Marinuokite 1-2 val. Tada išdėliokite mėsos gabalėlius ant kepimo skardos ir kepkite 190 laipsnių temperatūroje, kol iškeps (laikas priklauso nuo mėsos rūšies). Skanaus.

mėsa

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Zodiako ženklų suderinamumas: su kuo verta kurti ilgalaikius santykius?

Astrologija gali būti ne tik pramoga, bet ir naudingas įrankis geriau suprasti save bei kitus. Viena iš populiariausių astrologinių temų – zodiako ženklų suderinamumas,...

Kaip išeiti iš vidinio sąstingio: 8 veiksmingi būdai susigrąžinti gyvenimo džiaugsmą

Jaučiatės tarsi įstrigę – lyg gyvenimas nesugriuvo, bet ir nedžiugina? Tai gali būti vidinio sąstingio būsena. Ji dažnai apibūdinama kaip „pilkas laikotarpis“, kai viskas...

---