Penktadienis, 1 rugpjūčio, 2025

Naujausi

Skaniausias kepsnys – šviežias ir sultingas, pasiruoškite kelioms dienoms į priekį

Ingredientai

  • Norimas kiekis kiaulienos kepsnių

Gaminimo eiga

Jei įsigijote nepjaustytą mėsą, kiaulieną supjaustykite kepsniais, ne daugiau kaip 1 cm storio. Tada mėsą išmuškite mėsos plaktuku iš abiejų pusių.

Paruoškite marinatą: sumaišykite terijakio padažą, augalinį aliejų, sausą baltąjį vyną, kečupą, druską, maltus juoduosius pipirus, džiovintą česnaką ir kiaulienos prieskonius.

Mėsą užpilkite marinatu, apverskite, kad visas jos plotas tolygiai pasidengtų marinatu, uždenkite ir padėkite į šaldytuvą 5–6 valandoms.

Kai norėsite patiekti, mėsą apkepkite gerai įkaitintame augaliniame aliejuje iš abiejų pusių, kol suminkštės. Neperkepkite! Mėsą marinate galite laikyti keletą dienų.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Zodiako ženklų suderinamumas: su kuo verta kurti ilgalaikius santykius?

Astrologija gali būti ne tik pramoga, bet ir naudingas įrankis geriau suprasti save bei kitus. Viena iš populiariausių astrologinių temų – zodiako ženklų suderinamumas,...

Kaip išeiti iš vidinio sąstingio: 8 veiksmingi būdai susigrąžinti gyvenimo džiaugsmą

Jaučiatės tarsi įstrigę – lyg gyvenimas nesugriuvo, bet ir nedžiugina? Tai gali būti vidinio sąstingio būsena. Ji dažnai apibūdinama kaip „pilkas laikotarpis“, kai viskas...

---