Pirmadienis, 16 birželio, 2025

Naujausi

Skanūs, minkšti, sultingi ir kvapnūs šonkauliukai saldžiame glajuje

Ingredientai

  • kiaulienos šonkauliukai – 1 kg,
  • česnakų granulės – 2 šaukšteliai,
  • rudasis cukrus – 2–3 šaukštai,
  • paprikos milteliai – 3 šaukšteliai,
  • barbekiu padažas, druska ir pipirai – pagal skonį.

Gaminimo eiga

  1. Nuplaukite šonkaulius ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais. Sumaišykite papriką, cukrų, česnaką, druską ir pipirus. Gautu mišiniu įtrinkite mėsą.
  2. Šonkauliukus sudėkite į kepimo indą ir uždenkite folija. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 2 val.
  3. Šonkauliukus išimkite iš orkaitės, nuimkite foliją, patepkite barbekiu padažu ir vėl pašaukite į iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę 15-ai minučių. Patiekite su mėgstamu garnyru.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šiuolaikinės statybos tendencijos: stiklas, metalas ir erdvės pojūtis

Modernūs namai – tai ne tik sienos ir stogas, o erdvė, kurioje dera funkcionalumas, estetika ir gyvenimo kokybė. Šiandieninėje statyboje vis dažniau atsisakoma sunkių...

Kaip užtikrinamas tikslumas verčiant konfidencialius dokumentus?

Konfidencialių dokumentų vertimas – tai ne tik kalbos mokėjimas. Tai atsakomybė, kuriai reikalingos specialios žinios, procesai ir pasitikėjimas. Nuo gynybos pramonės iki nacionalinio saugumo...
---