Pirmadienis, 14 liepos, 2025

Naujausi

Vištieną išvoliokite sodoje ir tik tada kepkite: ji bus minkštesnė ir nesvils

Rezultatas jums tikrai patiks!

Pasirodo, apibarsčius vištieną soda ir tik tada pradėjus kepti, niekas neprisvils, o mėsa bus dar minkštesnė nei įprastai.

Ingredientai

  • Vištiena – 1 kg,
  • Svogūnai – 400 g,
  • Soda – 0,5 šaukštelio,
  • Augalinis aliejus – 50 ml,
  • Druska ir pipirai – pagal skonį.

Gaminimo eiga

Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir pakepinkite juos iki kol jie įgaus šviesiai auksinę spalvą.

Tada į svogūnus įberkite nemažai sodos, taip svogūnų spalva taps intensyvesnė ir pasišalins kartumas. Po 30 sekundžių svogūnas taps toks geltonas, lyg būtume įdėję ciberžolės. Vištieną dėkite ant svogūnų ir dar prieš pradedant kepti nepamirškite pabarstyti soda.

Tada vištieną pabarstykite druska ir pipirais. Troškinkite 25 minutes, uždengę, ant vidutinės ugnies. Po pusvalandžio vištiena bus paruošta!

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Kas turi angelų apsaugą pagal gimimo mėnesį: 3 ypatingi laikotarpiai

Kai kuriems žmonėms likimas tarsi palankesnis – jie dažnai vadovaujasi vidiniu jausmu, išvengia nemalonių situacijų ir sutinka tinkamus žmones reikiamu metu. Astrologai tiki, kad...

Kur atostogauti Lietuvoje liepos mėnesį: 7 gamtos vietos be žmonių

Liepos mėnuo – atostogų įkarštis, kai populiariausios Lietuvos vietos lūžta nuo žmonių. Tačiau vis dar įmanoma rasti atokesnių kampelių, kur gamta atsiskleidžia visu grožiu,...
---