Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

Vištieną išvoliokite sodoje ir tik tada kepkite: ji bus minkštesnė ir nesvils

Rezultatas jums tikrai patiks!

Pasirodo, apibarsčius vištieną soda ir tik tada pradėjus kepti, niekas neprisvils, o mėsa bus dar minkštesnė nei įprastai.

Ingredientai

  • Vištiena – 1 kg,
  • Svogūnai – 400 g,
  • Soda – 0,5 šaukštelio,
  • Augalinis aliejus – 50 ml,
  • Druska ir pipirai – pagal skonį.

Gaminimo eiga

Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir pakepinkite juos iki kol jie įgaus šviesiai auksinę spalvą.

Tada į svogūnus įberkite nemažai sodos, taip svogūnų spalva taps intensyvesnė ir pasišalins kartumas. Po 30 sekundžių svogūnas taps toks geltonas, lyg būtume įdėję ciberžolės. Vištieną dėkite ant svogūnų ir dar prieš pradedant kepti nepamirškite pabarstyti soda.

Tada vištieną pabarstykite druska ir pipirais. Troškinkite 25 minutes, uždengę, ant vidutinės ugnies. Po pusvalandžio vištiena bus paruošta!

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Gyventojų dėmesiui: gegužę padaugės karinės technikos ir orlaivių judėjimo

Lietuvos kariuomenė informuoja, kad visą gegužės mėnesį šalies teritorijoje vyks intensyvios Lietuvos ir NATO sąjungininkų karinės pratybos. Jose dalyvaus apie 8 tūkstančius karių, virš...

Ketvirtadienio Įkvepiantis Horoskopas (Gegužės 1 d.): Nauja Meilės Aušra Laukia Dviejų Zodiako Ženklų!

Jaučiate kosminę energiją ore? Šiandien gali būti lemiamas pokytis! 🌠 Sužinokite, kaip žvaigždės jums išsirikiuoja ir ką turite žinoti, kad maksimaliai išnaudotumėte tai. ♒...
---