Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

Kaip pasigaminti gardžiausius ir sultingiausius vištienos kotletus?

Įvertins net ir gurmanai!

Ingredientai

  • Malta vištiena – 500 g,
  • Kiaušinis – 1 vnt.,
  • Greitai paruošiami avižiniai dribsniai – 0,5 stiklinės,
  • Pienas arba vanduo – 0,5 stiklinės,
  • Svogūnas – 1 vnt.,
  • Česnakas – 2 skiltelės,
  • Malti juodieji pipirai, druska, paprikos milteliai – pagal skonį,
  • Augalinis aliejus kepimui.

Gaminimo eiga

Avižinius dribsnius sumaišykite su pienu arba vandeniu ir palikite išbrinkti 20 minučių. Į faršą suberkite smulkiai supjaustytą svogūną ir susmulkintą česnaką. Išbrinkusius avižinius dribsnius sumaišykite su paprikos milteliais, pipirais ir druska, suberkite į faršą.

Suformuokite kotletus ir kepkite augaliniame aliejuje ant stiprios ugnies iš abiejų pusių. Jei pageidaujate, kotletus galite apvolioti žemės arba graikiniuose riešutuose. Patiekite kotletus su grietine arba saldžiarūgščiu padažu.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Produktai padidina pastojimo tikimybę: ką valgyti, kad pastotumėte natūraliai

Ką valgyti, norint padidinti pastojimo tikimybę, yra vienas aktyviausių klausimų forumuose ir porų, svajojančių apie vaiką, pokalbiuose. Pasirodo, mityba turi didelę reikšmę. Nepakeičiamas elementas sveikam...

Aštraus maisto nauda ir žala? Kas iš tikrųjų vyksta su organizmu

Aitriai padažai ir aitriosios paprikos jau seniai tapo neatsiejama daugelio kulinarinių receptų dalimi. Vieni neįsivaizduoja gyvenimo be pikantiško skonio, kiti – vengia aštraus maisto....
---