Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

Paimame 1 kg mėsos ir 1 kg svogūnų. Net patys kiečiausi gabalėliai taps minkšti

Receptas geras tuo, kad pagal jį iš karto galite pagaminti maistą kelioms dienoms, o jei mėsa po to bus laikoma šaldytuve, ji bus minkšta ir pašildžius. Svogūnai bet kokią mėsą padarys minkštą ir švelnią.

Mūsų ingredientai:
Mėsa (bet kokia) – 1 kg
Svogūnai – 1 kg
Druska, pipirai, prieskoniai pagal skonį.
Augalinis aliejus
Mėsą supjaustykite vidutiniais gabalėliais, smulkiai supjaustykite svogūnus.
Pradžiai į storasienę keptuvę supilkite augalinį aliejų, sudėkite svogūnus ir pakepinkite iki skaidrumo.
Tada suberkite prieskonius, druską, pipirus ir šiek tiek paprikos. Viską sumaišykite.
Po kelių minučių sudėkite mėsą. Troškiname 1,5 valandos. Jei reikia, įpilkite vandens.
Skanaus!
Vaizdo įrašo medžiaga:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šie 7 dalykai miegamajame neleidžia jums gerai išsimiegoti: atsikratykite jų dabar pat!

Miegamasis – tai vieta poilsiui, jėgų atgavimui ir atsipalaidavimui. Tačiau kai kurie interjero elementai gali trukdyti visavertiškai išsimiegoti, sukelti diskomforto jausmą ar net provokuoti...

Produktai padidina pastojimo tikimybę: ką valgyti, kad pastotumėte natūraliai

Ką valgyti, norint padidinti pastojimo tikimybę, yra vienas aktyviausių klausimų forumuose ir porų, svajojančių apie vaiką, pokalbiuose. Pasirodo, mityba turi didelę reikšmę. Nepakeičiamas elementas sveikam...
---