Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

Nekaloringi, bet labai sotūs ir skanūs blynai. Išbandykite šį receptą!

Blynai gali būti visokiausių rūšių! Tiems, kuriems pabodo įprasti blynai, siūlome išbandyti šiek tiek kitokį receptą.

Ingredientai:

  • miltai – 2 puodeliai
  • šiltas vanduo – 1,5 puodelio
  • sausos mielės – 7 gramai
  • cukrus – 1 valgomasis šaukštas
  • druska – 1 arbatinis šaukštelis
  • aliejus kepimui

Gaminimas:

  1. Mieles, cukrų ir druską užpilkite šiltu vandeniu ir leiskite mišiniui pastovėti 5 minutes. Per tą laiką mišinio nemaišykite. Išsijokite miltus. Tada išmaišykite gautą mišinį iki vientisos masės ir supilkite į jį miltus. Dar kartą gerai išmaišykite.
  2. Dubenį uždenkite maistine plėvele ir 30 minučių laikykite šiltoje vietoje. Per tą laiką tešla turėtų pakilti maždaug 2 kartus.
  3. Kepkite blynus gerai įkaitintoje keptuvėje su nelipnia danga ir nedideliu kiekiu augalinio aliejaus. Apkepkite blynus iš abiejų pusių iki gražios rudos spalvos.

Skanių blynų!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Produktai padidina pastojimo tikimybę: ką valgyti, kad pastotumėte natūraliai

Ką valgyti, norint padidinti pastojimo tikimybę, yra vienas aktyviausių klausimų forumuose ir porų, svajojančių apie vaiką, pokalbiuose. Pasirodo, mityba turi didelę reikšmę. Nepakeičiamas elementas sveikam...

Aštraus maisto nauda ir žala? Kas iš tikrųjų vyksta su organizmu

Aitriai padažai ir aitriosios paprikos jau seniai tapo neatsiejama daugelio kulinarinių receptų dalimi. Vieni neįsivaizduoja gyvenimo be pikantiško skonio, kiti – vengia aštraus maisto....
---