Trečiadienis, 27 rugpjūčio, 2025

Naujausi

Miltiniai blynai pagal laiko patikrintą receptą: į tešlą įdėkite bulvių ir tikrai nesigailėsite!

Tai – laiko patikrintas receptas, kurį tikrai verta išbandyti.

Šiuos blynus mėgsta visa mūsų šeima.

Tereikia laikytis žemiau pateiktų instrukcijų, ir tai leis paruošti tiesiog nuostabaus

skonio blynus.

Šiuos blynus galima valgyti ir su saldžiu įdaru: pavyzdžiui, su namine uogiene ar aguonų įdaru.

Jums reikės (12-14 blynų):

  • 700 g bulvių (maždaug didelių 5 bulvių)
  • 210 g kvietinių miltų
  • 1,5 arb. š. druskos

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Kaip gaminti?

Bulves išvirkite su lupenomis.

Palaukite, kol atvės.

Geriausia palikti per naktį, kad iš bulvių išgaruotų kuo daugiau vandens.

Nulupkite ir sutarkuokite smulkia trintuve.

Stalviršį pabarstykite miltais.

Suberkite tarkuotas bulves ir druską.

Išminkykite tešlą.

Jei tešla per lipni, įberkite šiek tiek miltų.

Vis dėlto, vertėtų būti atsargiems: jei miltų bus per daug, blynai gali būti per kieti.

Iš tešlos suformuokite vyniotinį.

Supjaustykite gabalėliais ir iškočiokite didesnius blynus.

Kepkite sausoje keptuvėje iš abiejų pusių, kol ant blynų atsiras rudų dėmių.

Iškeptus blynus aptepkite riebalais arba lydytu sviestu.

Taip pat galite įdaryti šiuos blynus mėgstamu įdaru.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Palankiausios rugsėjo mėnesio dienos visiems Zodiako ženklams. Prisiminkite šias datas

Rugsėjis 2025-aisiais atneš daug ypatingų progų, kurias verta išnaudoti kiekvienam zodiako ženklui. Žvaigždės nurodo konkrečias rugsėjo dienas, kai galite drąsiau priimti sprendimus, pradėti naujus...

Skaidulos: kaip paprastai praturtinti mitybą ir pagerinti sveikatą

Subalansuota mityba neįsivaizduojama be skaidulų – jos atsakingos už gerą virškinimą, sotumo jausmą ir bendrą savijautą. Vis dėlto dauguma žmonių per dieną suvartoja vos...

---