Mini pica iš sluoksniuotos tešlos yra pati greičiausiai pagaminama pica, kurią galite patys pasigaminti namuose

Redaktorė Rasa
1 min. skaitymo

Užkandis per kelias minutes!

Ingredientai:

  • Bemielė tešla – 0,5 kg
  • Kietasis sūris – 100-120 g
  • Rūkyta dešra – 200 g
  • Kečupas pagal skonį
  • Druska pagal skonį

Paruošimas:

  1. Atšildytą tešlą padėkite ant miltais padengto stalo, iškočiokite plonu sluoksniu.
  2. Viršų patepkite kečupu ir pabarstykite tarkuotu sūriu. Ant viršaus uždėkite dešros gabalėlius.
  3. Tešlą susukite į ritinį ir supjaustykite 2 cm storio apskritimais.
  4. Gautus paplotėlius kepkite 200 C temperatūroje 20-25 minutes, kol pagels.

Gero apetito!

TAGGED:
Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *