Šeštadienis, 21 birželio, 2025

Naujausi

Mišrainė „Lapės kailis“ su silke – originalus Kūčių patiekalas

Mišrainės „Lapės kailis“ su silke receptas yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina paprastumą, skonį ir nori naudoti nebrangius ingredientus. Šią mišrainę nesunku paruošti, nes visi produktai lengvai randami bet kurioje parduotuvėje, o jos skonis maloniai nustebins tiek jūsų šeimą, tiek svečius.

Tai lengvai paruošiamos, bet stulbinančiai gardžios salotos, kurios gali tapti tikra stalo puošmena bet kokiai progai – nuo kasdienio pietų stalo iki didžiųjų švenčių, kaip Kūčios ar Kalėdos.

Sudėtis

1 silkės filė

Mišrainė „Lapės kailis“ su silke
Mišrainė „Lapės kailis“ su silke

2 svogūnai

svogūnai

300 g marinuotų pievagrybių

2 virtos morkos

morkos

1-2 virtos bulvės

majonezas

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimas:

Mišrainę formuokite sluoksniais ir kiekvieną sluoksnį padenkite majonezu.

1 sluoksnis. Supjaustykite ir sudėkite silkę

2 sluoksnis. Supjaustykite svogūną kubeliais ir pakepkite aliejuje iki auksinės rudos spalvos. Grybus supjaustykite juostelėmis, apkepkite aliejuje iki auksinės rudos spalvos. Tada sumaišykite atvėsintus grybus ir svogūnus. Dėkite sluoksnį.

3 sluoksnis. Sutarkuokite bulves stambia tarka. Dėkite sluoksnį.

4 sluoksnis. Sutarkuokite morkas stambia tarka ir sumaišykite su pakepintais svogūnais. Dėkite ant viršaus. Neužmirškite aptepti majonezu.

Mišrainė „Lapės kailis“ su silke paruošta dėti ant stalo.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šeštadienio šmaikštūs žvaigždės (birželio 21 d.): Panirkite į paslaptis ir šeimos linksmybes – kas šiandien dangaus albumo puslapiuose svarstyklių ir jaučių ženklams?

Koks jūsų kitas mėgstamiausias hobis? Atraskite šiandienos populiariausius interesus, kurie laukia jūsų tyrinėjimų! 📌🔍 Nuo kūrybinių menų iki naujausių technologijų DIY projektų, jūsų kitas...

Šis neįprastas konservavimo būdas braškes išlaiko šviežias ištisus metus!

Braškių sezonas jau prasidėjo. Tikėtina, kad jums kyla klausimų, kaip konservuoti šias uogas, kad jomis būtų galima mėgautis ištisus metus. Viskas yra gana paprasta....
---