Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

Labai skanu ir sveika: moliūgų sultys su minkštimu!

Ingredientai:

nuluptas moliūgas – 2 kg;

cukrus – 200 g;

dviejų didelių apelsinų sultys;

citrinos rūgštis – 0,5 šaukštelio.

Gaminimas:

Nuluptą moliūgą supjaustykite gabalėliais, suberkite į puodą ir užpilkite vandeniu, kad apsemtų.

Pastatykite puodą ant silpnos ugnies ir virkite, kol moliūgai visiškai  išvirs.

Tada moliūgus susmulkinkite trintuvu arba sutrinkite per sietelį.

Supilkite apelsinų sultis, įpilkite cukraus, citrinos rūgšties ir vėl pakaitinkite ant ugnies.

Sureguliuokite sultis pagal savo skonį, jei reikia pridėkite cukraus ar citrinos, kol skonis bus tinkamas.

Sultis užvirkite ir supilkite į sterilius stiklainius, sandariai uždarykite.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Produktai padidina pastojimo tikimybę: ką valgyti, kad pastotumėte natūraliai

Ką valgyti, norint padidinti pastojimo tikimybę, yra vienas aktyviausių klausimų forumuose ir porų, svajojančių apie vaiką, pokalbiuose. Pasirodo, mityba turi didelę reikšmę. Nepakeičiamas elementas sveikam...

Aštraus maisto nauda ir žala? Kas iš tikrųjų vyksta su organizmu

Aitriai padažai ir aitriosios paprikos jau seniai tapo neatsiejama daugelio kulinarinių receptų dalimi. Vieni neįsivaizduoja gyvenimo be pikantiško skonio, kiti – vengia aštraus maisto....
---