Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

Moliūgų ir sūrio pyragas, kurio nereikės kepti

Klystate, jei manote, kad paruošti sūrio pyragą yra labai labai sudėtinga. Iš tiesų viskas yra paprasčiau nei paprasta: tiesiog vakare sumaišykite visus ingredientus, o ryte jau galėsite mėgautis nuostabaus skonio desertu!

Jums reikės:

  • 210 g sausainių
  • 115 g sviesto
  • 675 g varškės sūrio
  • 340 g moliūgų tyrės
  • 240 ml grietinėlės
  • 120 g cukraus
  • 1 arb. š. vanilinio cukraus
  • 1 arb. š. cinamono
  • Plaktos grietinėlės, cukraus pudros arba pieniško šokolado

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Kaip gaminti?

Sutrupinkite sausainius, ištirpinkite sviestą. Trupinius sumaišykite su sviestu.

Gautą mišinį sudėkite į apvalią kepimo formą, tolygiai paskirstykite per visą dugną.

Į gilų dubenį įdėkite varškės sūrį ir supilkite grietinėlę. Plakite iki vientisos masės.

Paruoškite moliūgų tyrę:  supjaustykite moliūgą ir išvirkite. Sutrinkite iki vientisos masės.

Į varškės sūrio ir grietinėlės masę  supilkite moliūgų tyrę, įberkite cinamono, cukraus ir vanilinio cukraus. Viską gerai išplakite. Supilkite ant sausainių pagrindo.

Uždenkite maistine plėvele ir  6-8 valandoms padėkite į šaldytuvą.

Papuoškite šokoladu, cukraus pudros  glajumi arba plakta grietinėle.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Produktai padidina pastojimo tikimybę: ką valgyti, kad pastotumėte natūraliai

Ką valgyti, norint padidinti pastojimo tikimybę, yra vienas aktyviausių klausimų forumuose ir porų, svajojančių apie vaiką, pokalbiuose. Pasirodo, mityba turi didelę reikšmę. Nepakeičiamas elementas sveikam...

Aštraus maisto nauda ir žala? Kas iš tikrųjų vyksta su organizmu

Aitriai padažai ir aitriosios paprikos jau seniai tapo neatsiejama daugelio kulinarinių receptų dalimi. Vieni neįsivaizduoja gyvenimo be pikantiško skonio, kiti – vengia aštraus maisto....
---