Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

Skani ir natūrali dešra: mano vyras ją mėgsta gaminti pats, iš natūralios mėsos

Su ja galima gaminti gardžius sumuštinius arba naudoti gaminant salotas.

Sudedamosios dalys:

  • Kiauliena – 2-3 kg
  • Druska, pipirai, garstyčios pagal skonį ir pageidavimus

Papildomai:

  • Kepimo maišelis
  • Tvirta maistinė virvė

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimo būdas:

Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais ir papildomai išmuškite virtuviniu plaktuku bei pagal skonį įberkite prieskonių.

Maistinę plėvelę sudėkite vieną ant kitos keliais sluoksniais.

Padėkite mėsą ant jos krašto ir sandariai suvyniokite į kelių sluoksnių ritinėlį.

Kraštus iš abiejų pusių suriškite virvele.

Visą dešrą perriškite tvirta virve.

Sudėkite taip paruoštą mėsą į puodą ir virkite 1,5 valandos 80 laipsnių temperatūroje.

Paruoštą dešrą atvėsinkite įdėdami į ledinį vandenį. Tokiu atveju maistinė plėvelė lengvai nusiims.

Dešrą supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Gero apetito!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šie 7 dalykai miegamajame neleidžia jums gerai išsimiegoti: atsikratykite jų dabar pat!

Miegamasis – tai vieta poilsiui, jėgų atgavimui ir atsipalaidavimui. Tačiau kai kurie interjero elementai gali trukdyti visavertiškai išsimiegoti, sukelti diskomforto jausmą ar net provokuoti...

Produktai padidina pastojimo tikimybę: ką valgyti, kad pastotumėte natūraliai

Ką valgyti, norint padidinti pastojimo tikimybę, yra vienas aktyviausių klausimų forumuose ir porų, svajojančių apie vaiką, pokalbiuose. Pasirodo, mityba turi didelę reikšmę. Nepakeičiamas elementas sveikam...
---