Ši tešla – tiesiog nuostabi! Būtinai išbandykite!

Sudėtis

Tešlai:
3,5 puodelio miltų

1/2 šaukštelio druskos

1 puodelio verdančio vandens

100 g sviesto

1 kiaušinio

Įdarui:
500 g maltos kiaulienos

3 svogūnų

druskos, pipirų pagal skonį

Gaminimas:
Dubenyje sumaišykite išsijotus miltus ir druską, užpilkite stikline verdančio vandens ir greitai išmaišykite šakute.

Šiek tiek išplakite ištirpintą sviestą su kiaušiniu ir nedelsdami supilkite į miltų masę.

Minkykite labai minkštą ir švelnią tešlą, uždenkite ją servetėle ir pradėkite daryti įdarą.

Nuluptus svogūnus perleiskite per mėsmalę, sudėkite į maltą mėsą ir įberkite druskos, pipirų bei gerai išmaišykite.

Tešlą padalinkite į kelias dalis ir labai plonai iškočiokite.

Mėsos įdarą paskleiskite ant vienos tešlos pusės ir uždenkite kita tešlos puse. Atsargiai sutvirtinkite čebureko kraštus.

Kepkite įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių.

Skanaus!
