Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

Šokoladiniai batonėliai, kuriuos galėsite patiekti ant Kalėdų stalo: greitas paruošimas!

Išbandžiau šiuos greitai paruošiamus ir skanius batonėlius: turiu pasakyti, kad jie – tiesiog fantastiški!

Jums reikės:

  • 300 g sausainių
  • 300 g žemės riešutų sviesto (vietoj jo galite naudoti „Nutella“)
  • 200 g šokolado

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Kaip gaminti?

Pirmiausia paruoškite sausainius, kuriuos reikės sutrupinti. Galite juos tiesiog sudėti  į virtuvinį kombainą ir sutrinti. Jei virtuvinio kombaino neturite, įdėkite sausainius į plastikinį maišelį ir sutrinkite kočėlu.

Į sausainių trupinius supilkite žemės riešutų sviestą.  Išmaišykite.

Suformuokite batonėlius: mišinį voliokite tarp delnų ir užspauskite galus.

Paruoštus batonėlius sudėkite ant padėklo ar lėkštės.

Uždenkite folija ir 5 minutes palaikykite šaldiklyje.

Ištirpinkite šokoladą (vandens vonelėje arba mikrobangų krosnelėje).

Batonėlius pamirkykite šokolade ir padėkite ant grotelių (po grotelėmis padėkite lėkštę, nes dalis šokolado nuvarvės).

Paruoštus šokoladinius batonėlius galite papuošti likusiu šokoladu.

Palaukite, kol glajus sustings, ir patiekite.

Skanaus!

Pamokėlė vaizdo įraše:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Produktai padidina pastojimo tikimybę: ką valgyti, kad pastotumėte natūraliai

Ką valgyti, norint padidinti pastojimo tikimybę, yra vienas aktyviausių klausimų forumuose ir porų, svajojančių apie vaiką, pokalbiuose. Pasirodo, mityba turi didelę reikšmę. Nepakeičiamas elementas sveikam...

Aštraus maisto nauda ir žala? Kas iš tikrųjų vyksta su organizmu

Aitriai padažai ir aitriosios paprikos jau seniai tapo neatsiejama daugelio kulinarinių receptų dalimi. Vieni neįsivaizduoja gyvenimo be pikantiško skonio, kiti – vengia aštraus maisto....
---