Penktadienis, 23 gegužės, 2025

Naujausi

Naminis kepenėlių paštetas, kurio skonis lyg restorane!

Naminis kepenėlių paštetas yra daug sveikesnis, nei esantis parduotuvėse. Be to šio skonis lyg esančio prabangiausiuose restoranuose.

Jums reikės:

1 kg kepenėlių

3 svogūnai

2 morkos

100 g sviesto

Džiovinti prieskoniai: paprika, česnakai, kalendra,bazilikai.

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimas:

Nuplaukite, išvalykite ir susmulkinkite kepenėles. Sudėkite jas virti.

Susmulkinkite morkas ir svogūnus.

Sudėkite daržoves į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi.

Suberkite prieskonius pagal skonį ir dar šiek tiek pakepkite.

Kai daržovės iškeps, atidėkite jas, kad atvėstų. Išvirusias kepenėles irgi atvėsinkite.

Visus paruoštus produktus du kartus permalkite su mėsmale.

Sumaltą mišinį sumaišykite, su minkštu sviestu.

Paruoštą masę sudėkite į indelį ir gali valgyti iš karto arba kelias dienas laikyti šaldytuve.

Šaltinis

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šį kerintį penktadienį (gegužės 23 d.), dangiškas ženklas žėri antgamtine trauka, tuo tarpu daugybė kitų audžia savo mistinius kerus!

📜 Jūsų laukia žavinga žinutė iš kosmoso! 🌟 Jaučiatės smalsūs? Paspauskite žemiau ir sužinokite, ką žvaigždės jums parašė!✨👇 ♒ VandenisEi, Vandenis, tavo novatoriška dvasia...

Kaip atsikratyti sodo kenkėjų: kurklių, šliužų, sraigių, auslindų ir kitų – veiksmingi ir paprasti būdai

Sodo kenkėjų sezonas jau prasidėjo, ir daugelis daržininkų susiduria su nemaloniomis problemomis. Kurkliai rausia žemę ir naikina šakneles, šliužai ir sraigės apgraužia salotas bei...
---