Šis majonezas puikiai tinka salotoms, pagrindiniams patiekalams ar tiesiog sumuštiniams. Jį labai lengva paruošite – vos per kelias sekundes, ir jis visada visiems patiks.

Skonis niekuo nesiskiria nuo klasikinio majonezo skonio.
Radome šį receptą kulinarinėje knygoje „YouTube“ kanale.
Jums reikės:
- 100 ml pieno (kambario temperatūros)
- 200 ml aliejaus (kambario temperatūros)
- 2 šaukštų citrinos sulčių
- Arbatinio šaukštelio garstyčių
- 1/3 arbatinio šaukštelio džiovintų česnakų
- ½ arbatinio šaukštelio druskos
Gaminimo eiga:
- Supilkite pieną ir aliejų į indą (svarbu, kad abu ingredientai būtų kambario temperatūros, kitaip majonezas nesigaus).

- Įmerkite elektrinį maišytuvą į indą ir jį įjunkite.
Gerai išmaišykite pieną ir aliejų.


- Įdėkite garstyčių, česnako granulių, druskos ir citrinos sulčių.
Sumaišykite maišytuvu.
Maišykite, kol mišinys pasidarys tirštas.


Majonezas paruoštas!
Šaldytuve jį galite laikyti nuo 5 iki 7 dienų.

Linkime gero skonio!
Vaizdo įrašo medžiaga: