Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

Neįprastas itališkas spagečių apkepas, kurio receptu pasidalino sena italė

Spagečių apkepas! Vargu, ar teko susidurti su panašiu receptu. Ir viskas yra tešloje, tikrai neįprastas skonis ir vaizdas.

Nepaisant to, kad toks patiekalas turi daug angliavandenių, bet ir italų močiutė, kuri pasidalino receptu sako, kad ​​verta jį paruošti. Su šviežių daržovių sriuba šis pyragas puikiai tinka!

SPAGEČIŲ APKEPAS

spagečių apkepas

Jums reikės:

  • 250 g spagečių
  • 400 ml pomidorų padažo
  • 250 g bet kokio kieto sūrio
  • paruoštos picos/pyrago tešlos, naminės šviežios tešlos
  • 100 g tarkuoto parmezano
  • 1 kiaušinis

Gaminimas:

Iškočiokite picos tešlą, leiskite tešlai pastovėti.

Išvirkite spagečius, kaip parašyta ant pakuotės.

spagečių apkepas

Išmaišykite spagečius su pomidorų pasta arba mėgstamu pomidorų padažu. Įdėkite masę kaip pyrago įdarą ant tešlos. Čia sudėkite supjaustytą kietą sūrį.

Pyrago viršutinę dalį apvyniokite. Pyragą aptepkite kiaušinių baltymu ir pabarstykite tarkuotu parmezano sūriu. Smulkiai supjaustytos žolelės, išdėstytos ant viršaus, žymiai pagerins patiekalo skonį – naudokite salierus, baziliką, petražoles, taip pat bet kokius itališkus prieskonius.

spagečių apkepas

Kepkite pyragą 180 laipsnių temperatūroje 30 minučių.

Įdaras atrodo labai nepaprastai … Su tokiu pyragu galite drąsiai eksperimentuoti – į vidų verta įberti smulkiai supjaustytų keptų grybų, virtą kiaušinį, šviežius pomidorus ar paprikas, supjaustytas plonomis riekelėmis.

spagečių apkepas

Tegul jūsų kulinariniai eksperimentai nėra aiškūs visiems, tačiau tokį patiekalą reikėtų paruošti bent kartą. Labiausiai visiems patinka pyrago viduje ištirpinto sūrio skonis … Kepdama į vidų pridėkite smulkiai pjaustytų alyvuogių!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Produktai padidina pastojimo tikimybę: ką valgyti, kad pastotumėte natūraliai

Ką valgyti, norint padidinti pastojimo tikimybę, yra vienas aktyviausių klausimų forumuose ir porų, svajojančių apie vaiką, pokalbiuose. Pasirodo, mityba turi didelę reikšmę. Nepakeičiamas elementas sveikam...

Aštraus maisto nauda ir žala? Kas iš tikrųjų vyksta su organizmu

Aitriai padažai ir aitriosios paprikos jau seniai tapo neatsiejama daugelio kulinarinių receptų dalimi. Vieni neįsivaizduoja gyvenimo be pikantiško skonio, kiti – vengia aštraus maisto....
---