Penktadienis, 6 birželio, 2025

Naujausi

Neišmeskite mažiau saldžių arbūzo dalių. Štai, ką skanaus galima iš jų pagaminti!

Arbūzas yra fantastiška atgaiva vasarą. Tačiau visi teikia pirmenybę saldžioms raudonoms dalims, o kuo arčiau žievės – tuo mažiau saldu darosi. Todėl dažnai išmetame ne tik žievę, bet ir dalį minkštimo. Nuo šiol būtinai neišmeskite tokių gabalėlių ir išbandykite šią arbūzų-apelsinų uogienę.

Reikės

  • 600 g arbūzo minkštimo
  • 500 g cukraus
  • 1 citrinos
  • 2 apelsinų

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimas

Nuimkite arbūzo minkštimą nuo žievės ir supjaustykite mažais gabalėliais. Pabarstykite cukrumi, užpilkite citrinos sultimis, sumaišykite, uždenkite maistine folija ir nakčiai palikite šaldytuve.

Kitą dieną į puodą sudėkite arbūzo minkštimą su citrinos sultimis ir pridėkite du apelsinus, supjaustytus mažesniais gabalėliais.

Lai verda su dangčiu ant mažos liepsnos 45 minutes. Nepamirškite maišyti. Leiskite atvėsti. Supilkite į stiklainį ir uogienė yra paruošta.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Paprastas įprotis, kuris jus atjaunins net penkeriais metais

Šiandien galime išgirsti daugybę įvairių patarimų, kaip išlaikyti grožį ir jaunystę. Vis dėlto, pasirodo, kad viskas yra labai paprasta. Vienas paprastas įprotis gali padėti...

Rožes visada laistau šia priemone: tereikia į vandenį įdėti vieną ingredientą

Jei rožės yra tinkamai prižiūrimos ir tręšiamos, jos gali žydėti nuo vasaros pradžios iki rudens vidurio. Žinoma, kad tai įvyktų, svarbu pasirūpinti tinkamomis trąšomis....
---