Tobulo grožio ir skonio tortas, kurio nereikės kepti!

Redaktorė L.
1 min. skaitymo

Jums reikės:

  • 1 pakelio pailgų sausainių
  • 200 g braškių

Kremui:

  • 100 ml vandens
  • 250 g maskarponės sūrio
  • 80 g cukraus pudros
  • 1 arb. š. vanilinio cukraus

Papuošimui:

  • Pasirinktų uogų

Kaip gaminti?

Uogas perpjaukite per pusę.

Paruoškite kremą. Dubenyje suplakite maskarponės sūrį, vandenį, cukraus pudrą ir vanilinį cukrų.

Paruoškite apvalią formą (aš naudojau 24 cm skersmens). Galite naudoti ir kvadratinę formą. Išdėliokite sausainius.

Supilkite pusę kremo ir išdėliokite uogas.

Supilkite likusią kremo dalį.

Ant viršaus išdėliokite sausainius.

Papuoškite tortą šviežiomis uogomis.

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *