Neprilygstama troškinta kopūstienė pagal originalų vokiečių receptą!

Redaktorė Rasa
1 min. skaitymo

Labai skanus ir sotus maistas!

Ingredientai:

  • Balti kopūstai – 0,5 kopūsto,
  • Rūkyta dešra – 300 g,
  • Morkos – 2 vnt.
  • Svogūnai – 2 galvos,
  • Pomidorų pasta – 2 šaukštai,
  • Česnakas – 1 skiltelė,
  • Druska, pipirai – pagal skonį.

Maisto gaminimas:

  1. Labai smulkiai susmulkinkite kopūstą.
  2. Suberkite smulkintą kopūstą į keptuvę su trupučiu aliejaus. Uždenkite ir troškinkite ant silpnos ugnies apie 20 minučių.
  3. Kartas nuo karto pamaišykite kopūstus, kad jie neprisviltų…
  4. Tada į kopūstus suberkite tarkuotas morkas ir smulkiai supjaustytus svogūnus.
  5. Druskos ir pipirų įberkite pagal skonį ir gerai išmaišykite.
  6. Uždenkite ir troškinkite 10 minučių.
  7. Sudėkite pomidorų pastą ir riekelėmis supjaustytą dešrą. Vėl uždenkite keptuvę dangčiu ir dar troškinkite apie 5–7 minutes.

Gero apetito!

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *