Pirmadienis, 16 birželio, 2025

Naujausi

Nereikės virti ar marinuoti: vengriškas šaltas mišinys guliašui, padažams ir picai išsilaiko net metus!

Šį receptą radau internete prieš maždaug 5 metus. Nuo to laiko kasmet ruošiu šį mišinį vos iš trijų ingredientų: jis išsilaiko net vienerius metus.

Šį mišinį dažniausiai naudoju ruošdama guliašą: jis suteikia šiam patiekalui tiesiog nepakartojamą skonį.

Mišinys taip pat puikiai tinka padažams, picoms, sriuboms, ir t.t.

Būtinai pasigaminkite bent keletą stiklainių šio mišinio, – tikrai nepasigailėsite.

Jums reikės:

  • 2 kg pomidorų
  • 300 g česnako
  • 50 g druskos
  • Taip pat galima įdėti žolelių ir prieskonių (pagal skonį)

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Kaip gaminti?

Nulupkite česnakus.

Nuplaukite pomidorus.

Pomidorus supjaustykite ketvirčiais.

Pomidorus ir česnakus sumalkite mėsmale.

Įberkite druskos ir išmaišykite.

Supilkite į sterilizuotus stiklainius.

Sterilizuokite orkaitėje arba verdančiame vandenyje.

Taip pat galite sterilizuoti mikrobangų krosnelėje.

Laikykite vėsioje namų vietoje.

Česnakas ir druska yra puikūs konservantai, todėl šis mišinys išsilaiko 12 mėnesių.

Skanaus!

 

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šiuolaikinės statybos tendencijos: stiklas, metalas ir erdvės pojūtis

Modernūs namai – tai ne tik sienos ir stogas, o erdvė, kurioje dera funkcionalumas, estetika ir gyvenimo kokybė. Šiandieninėje statyboje vis dažniau atsisakoma sunkių...

Kaip užtikrinamas tikslumas verčiant konfidencialius dokumentus?

Konfidencialių dokumentų vertimas – tai ne tik kalbos mokėjimas. Tai atsakomybė, kuriai reikalingos specialios žinios, procesai ir pasitikėjimas. Nuo gynybos pramonės iki nacionalinio saugumo...
---