Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

Norite nustebinti savo šeimą? Pagaminkite bulvinius blynus, įdarytus mėsa!

Šie skanūs bulviniai blynai tikrai nustebins namiškius! Jie yra įdaryti mėsa, o juos lengvai galite išsikepti keptuvėje. Rekomenduojame būtinai išbandyti!

Ingredientai:

  • 1 kg bulvių
  • 6-8 griežinėliai kiaulienos nugarinės
  • druska, juodieji pipirai – pagal skonį
  • 5 kiaušiniai (3 – bulvėms, 2 – mėsai)
  • svogūnas
  • 2-3 valgomieji šaukštai miltų
  • aliejus
  • 100 g kietojo sūrio.

Gaminimas:

Bulves nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka. Perkelkite jas į dubenį ir užpilkite šaltu vandeniu.

Kiaulienos nugarinę supjaustykite į 6-8 griežinėlius, uždenkite folija ir muštuku švelniai išmuškite mėsą. Pagardinkite ją druska ir prieskoniais.

mėsa

Nusunkite bulves ir įdėkite į švarų, sausą dubenį.

Įmuškite 3 kiaušinius, įdėkite druskos, pipirų, susmulkintą svogūną, 2-3 šaukštus miltų ir viską gerai išmaišykite.

Atskirame dubenyje išplakite 2 kiaušinius ir įpilkite aliejaus į keptuvę.

Ant keptuvės dėkite bulvinius blynus, jie turi būti tokio pat dydžio kaip mėsos griežinėliai. Kiekvieną mėsos griežinėlį padažykite į išplaktus kiaušinius ir uždėkite ant bulvinio blyno. Tuomet ant mėsos dar uždėkite bulvių sluoksnį.

Apkepkite juos iš kiekvienos pusės maždaug 2-3 minutes.

mėsa

Padėkite blynus ant popierinių rankšluosčių ir pakartokite tą pačią procedūrą su kitais mėsos griežinėliais.

Taip paruoštus blynelius dėkite ant kepimo popieriumi padengtos skardos. Kepkite 20-25 minutes iki 180 ° C įkaitintoje orkaitėje.

Tuo tarpu sutarkuokite kietąjį sūrį. Praėjus kepimo laikui, kiekvieną blyną apibarstykite sūriu ir pakepkite dar 5-7 minutes. Viskas! Galime apibarstyti susmulkintais krapais ir patiekti. Skanaus!

mėsa

Vaizdo įrašas:

 

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Produktai padidina pastojimo tikimybę: ką valgyti, kad pastotumėte natūraliai

Ką valgyti, norint padidinti pastojimo tikimybę, yra vienas aktyviausių klausimų forumuose ir porų, svajojančių apie vaiką, pokalbiuose. Pasirodo, mityba turi didelę reikšmę. Nepakeičiamas elementas sveikam...

Aštraus maisto nauda ir žala? Kas iš tikrųjų vyksta su organizmu

Aitriai padažai ir aitriosios paprikos jau seniai tapo neatsiejama daugelio kulinarinių receptų dalimi. Vieni neįsivaizduoja gyvenimo be pikantiško skonio, kiti – vengia aštraus maisto....
---