Įdėkite obuolių skilteles į tešlą ir iškepkite sultingą, burnoje tirpstantį pyragą

Redaktorė Rasa
1 min. skaitymo

Magiškas desertas puikiai progai!

Sudedamosios dalys:

  • Sviestas – 100 g
  • Cukrus – 50 g
  • Druska – 1 žiupsnelis
  • Kiaušiniai – 2 vienetai
  • Varškė – 150 g
  • Miltai – 150 g
  • Kepimo milteliai – 1 šaukštelis
  • Obuoliai – 4 vnt.

Paruošimas:

  1. Sumaišykite kiaušinius, druską ir cukrų, tada sudėkite minkštą sviestą ir varškę. Plakite iki vientisos masės.
  2. Pabaigoje suberkite kepimo miltelius ir persijotus miltus. Išmaišykite iki vientisos tešlos.
  3. Supjaustykite obuolius skiltelėmis.
  4. Supilkite tešlą į kepimo formą, ant viršaus apskritimu išdėliokite obuolių skilteles.
  5. Kepkite 190 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių.

Gero apetito!

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *