Itališkas obuolių pyragas: greita, gražu ir skanu!

Redaktorė L.
1 min. skaitymo

Jums reikės:

  • 180 g miltų
  • 1,5 šaukštelio kepimo miltelių
  • 2-3 kiaušinių trynių
  • 100 g cukraus (+3 šaukštų pabarstymui)
  • 125 ml pieno
  • 50 g sviesto
  • Žiupsnelio druskos
  • Žiupsnelio vanilės
  • 3 obuolių

Kaip gaminti?

  1. Trynius išplakite su cukrumi, įdėkite 25 gramus lydyto ir atvėsinto sviesto.
  2. Supilkite pieną, suberkite vanilės, miltų ir kepimo miltelių mišinį. Išmaišykite iki vientisos masės.
  3. Tešlą supilkite į aliejumi pateptą skardą ir išlyginkite mentele.
  4. Ant viršaus sudėkite obuolių skilteles, šiek tiek įspauskite jas į tešlą.
  5. Pyragą užpilkite lydytu sviestu (25 g) ir pabarstykite cukrumi.
  6. Kepkite 180°C temperatūroje 35 minutes.

Skanaus!

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *