Paimkite 1 obuolį ir per kelias minutes paruoškite šį skanų ir subtilų vyniotinį. Neįtikėtinai skanu!

Redaktorė Rasa
1 min. skaitymo

Puikus obuolių vyniotinio su graikišku jogurtu receptas, vyniotinio skonis tikrai fantastiškas! Šį receptą jums radome „YouTube“ kanale ir jis tikrai nuostabus!

Jums reikės:

  • 1 obuolio (250 g)
  • 4 vidutinių kiaušinių
  • 80 g cukraus
  • 30 ml saulėgrąžų aliejaus
  • 120 g kvietinių miltų
  • Kepimo skardos: 34 x 25 cm

Kremui:

  • 300 g graikiško jogurto arba grietinės
  • 35 g cukraus pudros

Gaminimo eiga:

Obuolį nulupkite, išimkite šerdį, perpjaukite pusiau ir supjaustykite plonais griežinėliais.

Į dubenį įmuškite kiaušinius.

Suberkite cukrų ir išplakite iki purios masės.

Įpilkite aliejaus ir dar kartą išmaišykite.

Galiausiai į dubenį persijokite miltus.

Išmaišykite vientisą tešlą.

Sudėkite obuolius ir įmaišykite į tešlą.

Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.

Tešlą supilkite į skardą ir su mentele tolygiai paskirstykite per visą skardos paviršių.

Pašaukite į įkaitintą orkaitę.

Kepkite 180°C temperatūroje apie 15-20 minučių.

Iškepusį pyragą apverskite ir nuimkite kepimo popierių.

Atsargiai suvyniokite su kepimo popieriumi ir atvėsinkite.

Paruoškite kremą:

Dubenyje suplakite jogurtą arba grietinėlę su cukrumi.

Paruoštą kremą užtepkite ant iškepusio biskvito ir vėl atsargiai susukite, naudodami kepimo popierių.

30 minučių įdėkite į šaldytuvą.

Linkime gero skonio!

Vaizdo įrašo medžiaga:

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *