Rudeniškas pyragas su uogiene. Skanus ir labai paprastas!

Redaktore M.
1 min. skaitymo

Rudeniškas pyragas su uogiene puikiai tiks kaip desertas prie arbatos. Jį pasigaminti tikrai lengva, tad pabandykite išsikepti šį skanėstą!

Ingredientai:

  • kefyras – 250 ml;
  • uogienė (bet kokia) – 200 g;
  • kiaušiniai – 2 vnt.;
  • augalinis aliejus – 100 ml;
  • miltai – 400 g;
  • kepimo milteliai – 1 arbatinis šaukštelis;
  • vanilinis cukrus – 1 arbatinis šaukštelis.

Gaminimas:

Supilkite kefyrą į dubenį ir įdėkite uogienę, įmuškite kiaušinius ir įpilkite augalinio aliejaus. Suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi.

Gerai išmaišykite, kol tešla taps vientisa. Tada supilkite tešlą į silikoninę kepimo formą ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 40 minučių.

Rudeniškas pyragas

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *