Penktadienis, 1 rugpjūčio, 2025

Naujausi

Klasikinis varškės apkepas. Purus ir lengvas tarsi pūkas

Geriausias desertas svajojantiems apie saldumynus, bet nenorintiems vargti gaminant, yra švelnus, paprastas varškės apkepas. Kažkas pasakys, kad parduotuvėje galite nusipirkti saldumynų, tačiau tokio kulinarinio meno šedevro ten tikrai nerasite.

O namuose, praleidę labai mažai laiko, galite lengvai paruošti skanėstą iš to, kas yra virtuvėje. Visų pirma, šį skanėstą įvertins motinos. Su jo pagalba jos gali lengvai pamaitinti savo vaikus varške, kuri taip reikalinga vaiko organizmui.

Jums reikės:

  • Varškės 500 g
  • Kiaušinių 2-3 vnt.
  • Manų kruopų 3 šaukštų
  • Cukraus 3 šaukštų
  • Kepimo miltelių 15 g
  • Vanilinio cukraus 1 šaukštelio
  • Razinų 30 g

Gaminimas:

  1. Atskirkite trynius nuo baltymų. Baltymus plakite su žiupsneliu druskos, kol pasidarys tvirtos putos.apkepas
  2. Likusius ingredientus supilkite į atskirą dubenį. Švelniai įmaišykite išplaktus kiaušinių baltymus. Leiskite mišiniui pastovėti 10-15 minučių, kad išbrinktų.apkepas
  3. Gautą masę perpilkite į formą, anksčiau pateptą sviestu. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40–45 minutes.
  4. Grietinė, plakta grietinėlė, medus ar uogų užpilas bus idealus priedas prie varškės apkepo. Skanus malonumas yra paruoštas. Būtinai pasidalinkite receptu su draugais!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Zodiako ženklai, kurie dažniausiai meluoja: astrologų įžvalgos

Nors dauguma žmonių nemėgsta meluoti ir stengiasi kuo greičiau pamiršti situacijas, kuriose teko išsisukinėti, kai kurie zodiako ženklai meluoja taip natūraliai, tarsi kvėpuotų. Astrologų...

Paakių užpildai – ką verta žinoti prieš procedūrą

Paakių užpildai – tai vis labiau populiarėjanti estetinė procedūra, padedanti atkurti jaunatvišką ir pailsėjusį žvilgsnį be chirurginės intervencijos. Norint atsikratyti tamsių ratilų, įdubimų ar...
---